Dizajn i produkcija

Kao agenciji za digitalni marketing, zadatak nam je biti kreativni.

Za uspješnu digitalnu promociju neophodno je stvoriti materijal koji će privući pažnju publike i postići projektovane rezultate. Dominantan sadržaj na internetu postaju foto i video. Kroz video se jednostavnije prenosi veća količina informacija, u kraćem vremenu.

Digivox za Vas radi produkciju kvalitetnog video i foto materijala, prilagođenog digitalnim kanalima. Posebnu pažnju obraćamo na to da naš sadržaj bude specifično prilagođen kanalu na kojem će se emitovati. Kreiramo model prezentacije čiji je cilj da kroz fotografiju i video korisnik stekne jasnu viziju Vašeg poslovanja.

Vizuelni identitet i brendiranje

Izgradnja jakog i prepoznatljivog brenda je cilj svakog biznisa. Prvi korak ga izgradnji brenda jeste imati originalan, upečatljiv i prilagođen vizuelni identitet. Naše usluge grafičkog dizajna prate Vaš put stvaranja brenda, od knjige grafičkih standarda, preko nastupa na društvenim mrežama, do kreiranja video reklama.

Vaš biznis mora imati osnovno: logo, vizitke, promo materijal, dizajn materijala za društvene mreže. Izgradnja brenda je dugotrajan proces a tokom cijelog trajanja, svaki dio Vašeg brenda mora biti ujednačen.

Foto produkcija

Fotografija visokog kvaliteta privlači pažnju Vaših kupaca. Bez obzira na branšu, fotografije su bitne i neophodne. One su odraz Vašeg poslovanja i stoga im se mora posvetiti velika pažnja. Danas, fotografija prodaje proizvod. Naši fotografi su nagrađivani na evropskim i svjetskim sajmovima i garancija su da će Vaše fotografije biti za klasu iznad konkurencije.

Video produkcija

Jedino što privlači pažnju više od dobre fotografije jeste dobar video. Na društvenim mrežama, video je postao dominantan sadržaj, po privlačenju pažnje i postizanju interakcije. Mi stvaramo video namijenjen društvenim mrežama i internetu. Ovakav video je kraći, jeftiniji a efektivniji za kanale na kojim se plasira.

Naša usluga video produkcije je kompletna: kreiranje video koncepta, pisanje scenarija, snimanje video materijala u full HD zapisu, montaža, postprodukcija.