FUSE konferencija: “Kako preživjeti započinjanje sopstvenog posla?“

FUSE konferencija: “Kako preživjeti započinjanje sopstvenog posla?“

Banjalučka agencija Digivox i novosadski School of Skills vam predstavljaju prvu FUSE konferenciju u Banjoj Luci sa temom „Kako preživjeti započinjanje sopstvenog posla?“ Konferencija se održava 19.3.2017. godine u prostorijama Qlab coworking centra.

Od naših govornika ćete čuti njihova iskustva kako su se nosili sa počinjanjem posla, stresom koji prati taj proces, ljudima sa kojima su sarađivali, kojima su pomagali i od kojih su dobijali podršku, sa čime se svakodnevno susreću, koje preduzetničke alate koriste, kako planiraju svoje poslovanje itd. Dobićete uvide sa raznih tačaka gledišta i pozicija poslovanja. Saznaćete i koji su potezi uticali na poboljšanje poslovanja, a kako su izgledali promašaji i koje su njihove posledice. Poseban osvrt ćemo napraviti na korake koji su potrebni da bi poslovanje stalo na noge.

“Kako preživjeti započinjanje sopstvenog posla?“ je prva u nizu FUSE konferencija koje će se baviti izazovima sa kojima se suočavaju ljudi u svom svakodnevnom funkcionisanju, koliko u poslu, koji svakako zauzima veliki deo našeg vremena, toliko i u samom načinu života, stvaranju novih navika, pravilnom donošenju odluka, našem odnosu prema situacijama koje nam se dešavaju, jednostavno svemu ono što čini našu dnevnu rutinu i životnu igru.

FUSE je ideja koja je proistekla iz School of Skills, preduzeća iz Novog sada čiji će osnivači biti među govornicima i moderatorima i preneti vam svoja iskustva.

Zašto FUSE konferencija?

FUSE u prevodu sa engleskog jezika ima više značenja i svako u nekom obliku odgovara ideji koju ovim konferencijama želimo da pokrenemo. „Spajanje“, prvi prevod ove rječi, predstavlja multidisciplinarni karakter ovih konferencija i razna znanja koja se kroz njih prenose. „Osigurač“, još jedan od prevoda označava našu namjeru da posetiocima ovih konferencija damo osjećaj sigurnosti koju mogu dobiti putem informacija prenetih od strane naših predavača. Treći prevod, „fitilj“ posmatramo kao simbol paljenja vatre, odnosno pokretanja i započinjanja nečeg novog. Želimo da podstaknemo posetioce da se upuste u lične poduhvate, razviju svoje potencijale i dostignu željeni uspjeh, kako bi svojim primjerom uticali na svoje najbliže i pokrenuli opštu promjenu svjesti.

Moderatori:

Predrag Filipović

Govornici:

Mario Milanović (rukovodilac Univerzitetski preduzetnički centar i novi direktor Cidea-Gradska razvojna agencija)

Maja Miljević (osnivačica Zdrava Logika, suosnovač Fress i marketing menadžer u MANIA)

Aleksandar Čičić (osnivač i direktor u Digivox)

Miljana Vorkapić-Viček (suosnivačica School of Skills)

Program FUSE  konferencije:

17:30-17:50 – Okupljanje

17:50-18:00 – Otvaranje konferencije

18:00-18:45 – Govori učesnika

18:45-19:45 – Panel diskusija

19:45-20:00 – Zatvaranje konferencije

Ulaz na FUSE je slobodan!

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je prijaviti se na: kontakt@digivox.ba

 

Učešće na FUSE konferenciji je dio saradnje agencije Digivox sa organizacijom School of Skills.

Konferencija: FUSE – Kako preživjeti započinjanje sopstvenog posla?

Share this post :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Categories

Newsletter

Get free tips and resources right in your inbox, along with 10,000+ others