FUSE #02: Marketing – Razlika između prosečnog i izvrsnog

FUSE #02: Marketing – Razlika između prosečnog i izvrsnog

Direktor agencije Digivox, Aleksandar Čičić, govornik je na FUSE konferenciji sa temom „Marketing – Razlika između prosečnog i izvrsnog“. Ovu konferenciju organizuju School of Skills i Gerila Bar u Novom Sadu.

Naši govornici će vam preneti svoja iskustva u savladavanju izazova sa kojima su se susretali implementirajući marketing u svoje poslovanje, ali i pružajući svoje marketinške usluge drugima. Sa čime se svakodnevno susreću, koje marketinške alate koriste, kako planiraju kampanje itd. Dobićete uvide sa raznih tačaka gledišta i pozicija bavaljenja marketingom. Saznaćete i koliko su dobri marketinški potezi uticali na poboljšanje poslovanja, a kako su izgledali marketinški promašaji i koji su bili njihovi rezultati. Poseban osvrt ćemo napraviti na korake koji su potrebni da bi marketing proizveo željene efekte.

“Marketing – Razlika između prosečnog i izvrsnog“ je druga u nizu konferencija koje će se baviti izazovima sa kojima se suočavaju ljudi u svom svakodnevnom funkcionisanju, koliko u poslu, koji svakako zauzima veliki deo našeg vremena, toliko i u samom načinu života, stvaranju novih navika, pravilnom donošenju odluka, našem odnosu prema situacijama koje nam se dešavaju, jednostavno svemu ono što čini našu dnevnu rutinu i životnu igru.

Zašto FUSE?

FUSE u prevodu sa engleskog jezika ima više značenja i svako u nekom obliku odgovara ideji koju ovim konferencijama želimo da pokrenemo. „Spajanje“, prvi prevod ove reči, predstavlja multidisciplinarni karakter ovih konferencija i razna znanja koja kroz njih prenose. „Osigurač“, još jedan od prevoda označava našu nameru da posetiocima ovih konferencija damo osećaj sigurnosti koju mogu dobiti putem informacija prenetih od strane naših predavača. Treći prevod, „fitilj“ posmatramo kao simbol paljenja vatre, odnosno pokretanja i započinjanja nečeg novog. Želimo da podstaknemo posetioce da se upuste u lične poduhvate, razviju svoje potencijale i dostignu željeni uspeh, kako bi svojim primerom uticali na svoje najbliže i pokrenuli opštu promenu svesti.

Moderatori:
Miljana Vorkapić-Viček
Predrag Filipović

Govornici:
Goran Bogunović (Co-founder @ Four Dots)
Tamara Krstić (Head of Marketing @ FIMEK)
Aleksandar Čičić (Co-founder @ Digivox)
Bojana Jovanović (Founder @ HappySheetMusic.com)

Plan konferencije:
17:30-18:00 – Okupljanje
18:00-18:10 – Otvaranje konferencije
18:10-18:40 – Govori učesnika
18:40-19:40 – Panel diskusija
19:40-20:00 – Zatvaranje konferencije

Ulaz na FUSE je slobodan!

Učešće na FUSE konferenciji je dio saradnje agencije Digivox sa organizacijom School of Skills.

Share this post :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Categories

Newsletter

Get free tips and resources right in your inbox, along with 10,000+ others