Saradnja sa School of Skills iz Novog Sada

Agencija Digivox i School of Skills iz Novog Sada ozvaničili su svoju saradnju. Saradnja će obuhvatiti organizaciju edukativnih događaja u Banjoj Luci i Novom Sadu. Radionice, obuke, seminari i konferencije su primarna djelatnost novosadske organizacije a u saradnji sa Digivoxom, realizovaće se niz novih događaja. Naglasak će biti stavljen na IT, internet i digitalni marketing.

Nove tehnologije predstavljaju priliku za rad i razvoj kompanija i pojedinaca na našim prostorima. Kroz naredne aktivnosti, svi zainteresovani će dobiti priliku da se informišu, razvijaju specifična znanja i vještine koja će doprinijeti njihovom poslovnom razvoju.

School of Skills

School of Skills je škola vještina za lični i profesionalni razvoj. Bavi se razvojem pojedinca, timova i poslovnih sistema kroz unaprijeđenje konkretnih vještina, kao i organizacjiom radionica, seminara, konferencija, panel diskusija i drugih događaja. U ličnom i poslovnom koučingu koji primenjuju koriste se raznim tehnikama pretežno iz NLP-a, OLI-ja, ali i ostalih poslovnih i psiholoških disciplina koje provjereno donose rezultate, prilagođavajući alate potrebama klijenata.

Kroz svoj rad ohrabruju umrežavanje pojedinaca sa preduzećima, stvarajući bazu podataka osoba i firmi od povjerenja koji teže povezivaju u snažnu i prosperitetnu zajednicu kako bi se kvalitetnim ljudima upotpunila radna mjesta koja tržište iziskuje.

Misija School of Skills-a je postići lidersku poziciju u stvaranju zdravog društvenog i poslovnog okruženja pomažući pojedincima i poslovnim sistemima da postignu svoj željeni uspjeh.

 

 

Share this post :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Categories

Newsletter

Get free tips and resources right in your inbox, along with 10,000+ others