Posjeta Sajmu privrede u Mostaru

Posjeta Sajmu privrede u Mostaru

Današnja aktivnost agencije Digivox je posjeta Sajmu privrede u Mostaru. Uz posjetu sajmu, uzeli smo učešće na b2b sastancima koji su organizovani u okviru sajma. Sastanci su bili odlična prilika za plasiranje ponude naše agencije u jugozapadnim dijelu Bosne i Hercegovine.

Posjeta i učešće na sajmovima su prilika da se proširi mreža poslovnih kontakata i upoznaju budući poslovni partneri. BH privreda neminovno ulazi u digitalno doba i najveći akteri na tržištu moraju pratiti trendove koji se javljaju na svjetskom tržištu. Jedan od najdominantnijih trendova je digitalizacija svih sektora privrede. Najveći stepen digitalizacije bilježi se u finansijama i bankarstvo a najmanji u oblasti poljoprivede.

Kompanije koje budu pratile trendove i digitalizovale svoje poslovanje, mogu očekivati rast i zauzimanje boljih pozicija na tržištu.

Agencije za digitalni marketing i IT kompanije postaju neizostavan partner svih ozbiljnih privrednih subjekata koji žele da održe i unaprijede svoje poslovanje. Bez uvođenja noviteta u poslovanje, kompanije ne mogu očekivati privredni rast. Agencija Digivox je jedan od onih koje su prepoznale potrebe bh privrednika. Nastojimo svojim radom i kreativnim rješenjima pomoći zainteresovanim klijentima.

Digitalni marketing i IT rješenje su postali neizostavni dio poslovanja svake ozbiljne kompanije, bez obzira na njenu veličinu.

Posjeta mostarskom sajmu iskorištena je i za predstavljanje drugog međunarodnog sajma nekretnina i investicija BLIRE 2018, koji se održava u Banjoj Luci. Sajam će trajati od 04. do 06. septembra 2018. godina a lokacija održavanja sajta je Banjalučki velesajam. Agencija Digivox angažovana je na izradi kompletnog vizuelnog identiteta za BLIRE i internet promociji.

Sajam privrede u Mostaru jedan je od najvećih u regiji a ove godine sajam je otvorio predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić. Otvaranju sajma učestvovali su najveći i najistaknutiji privrednici regije. Uz privrednike, prisutni su bili predstavnici država, ministarstava, razvojnih agencija i finansijskih institucija.

Mostarski sajam d.o.o. dio je mreže Asocijacije sajmova jugoistočne Evrope.

Share this post :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Categories

Newsletter

Get free tips and resources right in your inbox, along with 10,000+ others