STUDIJA SLUČAJA: ARNI CENTAR

O klijentu

Arni Centar je ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju iz Banjaluke koja je u skladu sa širenjem ponude i obima posla željela unaprijediti svoje poslovanje i obratila nam se da im u tome pomognemo.

Arni Centar 1 Arni Centar redizajn

Problemi sa kojima smo se suočili:

Klijent je imao veb sajt, međutim kako je bio davno dizajniran i neprilagođen današnjem digitalnom tržištu nije davao dobre rezultate.

Bio je praktično nevidljiv za pretraživače, a samim tim broj posjeta sa Googl-a nije igrao nikakvu ulogu u klijentovom poslovanju.

Naš zadatak bio je da učinimo sajt privlačnim i za posjetioce i za pretraživače i u kombinaciji ova dva elementa značajno povećamo ulogu organskog saobraćaja i vrijeme zadržavanja na sajtu.

Šta smo uradili

Dizajnirali smo i razvili vizuelno prijemčiv, moderan i brz sajt koji jasno prezentuje sve usluge koje klijent nudi. Sem estetskog i funkcionalnog faktora, naglasak je bio na kvalitetu i formi sadržaja i tehničkoj komponenti kako bi sajt bio maksimalno optimizovan i prepoznatljiv za pretraživače.

Takođe smo prilagodili sajt lokalnoj pretrazi kako bismo stvorili vidljiv i prepoznatljiv brend dostupan lokalnom stanovništvu.

Sem toga, potrebno je bilo napraviti automatizovan sistem dnevnog ažuriranja cijena i broja artikala kojih je bilo preko dvije hiljade

Takođe smo prilagodili sajt lokalnoj pretrazi kako bismo stvorili vidljiv i prepoznatljiv brend dostupan lokalnom stanovništvu.

Sem toga, kreirali smo i web shop u skladu sa potrebama i ponudom klijenta i sve spojili u jednu skladnu cjelinu.

Arni Centar 2 Untitled 2
Arni Centar 3 Untitled 1 2
Arni Centar 5 Untitled 5
Arni Centar 6 Untitled 3

Rezultati

Arni Centar danas ima brz, responzivan, elegantan veb sajt koji ne samo da zadržava posjetioce, već gotovo svakodnevno dovodi nove klijente u njihovu ambulantu.

Sajt se nalazi na prvoj stranici Google-a za više ključnih riječi i ostvaruje zavidne rezultate u organskom saobraćaju.

U izradnji Arni Centar veb sajta koristili smo svjetski poznate alate poput WordPressa, WooCommerce-a, Elementor PRO, Google Analytics-a, Google Keywords Plannera, Google My Business-a i drugih.

Arni Centar 7 arni rezultat

Korištene usluge

Arni Centar 9 Untitled 2 7

Web sajtovi

Arni Centar 10 Untitled 5

SEO