STUDIJA SLUČAJA: MOJA DIGITALNA AKADEMIJA

O klijentu

Moja Digitalna Akademija je višemjesečni program obuke iz oblasti digitalnog marketinga namijenjen preduzetnicima, frilenserima, blogerima, marketing menadžerima i entuzijastičnim ljudima koji su odlučili da zakorače u dinamični svijet digitalnog marketinga.
Ovo je projekat izgradnje uspješnog, prepoznatljivog brenda i održivog poslovanja u kom smo učestvovali od samog početka.

Moja Digitalna Akademija 1 89505314 2686175388279152 7364674761407856640 o

Zadatak

Digivox tim je zajedno sa projektnim partnerima bio suočen sa pitanjima postavljanja identiteta, poslovnog modela i razvoja uspješne digitalne strategije.

Bilo je potrebno razviti cjelokupan koncept, vizuelni identitet, postaviti plan i program koji bi odgovarali ovim ciljevima.

Šta smo uradili

Kreiranjem i razvojem kvalitetnog, optimizovanog sajta privlačnog korisnicima i dobro isplaniranim sadržajem na društvenim mrežama ostvarili smo i nastavljamo da ostvarujemo visoke stope konverzije.

Usklađenim akcijama kroz sve digitalne kanale, pravovremenim kampanjama, preciznim targetiranjem, remarketingom, a najprije dodatnom vrijednošću koju konstantno nudimo našoj publici MDA ostvaruje zavidne rezultate.

Pažljivo odrađena optimizacija veb sajta za pretraživače i konstantni apdejti, provjere, građenje reputacije kroz linkove samo su dio naših SEO napora koji su rezultirali su da budemo prvi na Google-u za više desetina relevantnih ključnih riječi.

Zahvaljujući blogu posvećenom digitalnom marketingu kom kroz kvalitetne tekstove edukujemo i informišemo ljude prateći sve svjetske trendove postali smo popularan i tražen brend kome se vjeruje,

Moja Digitalna Akademija 2 Untitled 2
Moja Digitalna Akademija 3 Untitled 1 2
Moja Digitalna Akademija 5 Untitled 5
Moja Digitalna Akademija 6 Untitled 3

Rezultati

Moja Digitalna Akademija se pozicionirala kao izuzetno cijenjen i prepoznatljiv brend u oblasti marketinških edukacija. Ideja, vizija, plan, egzekucija doveli su do rezultata na koje smo i mi i naši partneri izuzetno ponosni.

MDA danas ostvaruje preko 6000 posjeta mjesečno kroz neplaćenu, organsku pretragu i preko 30 prijava svakog ciklusa za četvoromjesečni program obuke.

Ove brojke ne prestaju da rastu.