Pobjeda na Startup Weekend-u!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naš tim je sinoć osvojio prvo mjesto na regionalnom takmičenju Startup Weekend Novi Sad!

Rješenje koje smo razvijali, HiveMind – Advanced Beekeeping Management Solution, je dobilo odlične ocjene publike i žirija. Među 11 timova iz cijele regije, osvojili prvo mjesto!

Ovo je veliko priznanje za naš tim te odraz truda i kreativnosti u radu. Sigurno je da ćemo nastaviti sa razvojem vlastitih ideja i aplikacija.

Hive Mind

Hive Mind je aplikacija namijenjena pčelarima u svrhu vođenja evidencija i kontrolisanja košnica elektronskim putem. Uz pomoć pametnog telefona ili tableta, pčelari će moći sve zabilježene podatke o košnici unositi u aplikaciju i pristupiti tim podacima bilo kad i bilo gdje. Unos će biit olakšan, pretraga moguća po različitim kriterijima a svaka košnica će imati svoj jedinstveni profil. Aplikacija će imati još mnoge opcije, a o tome, kada dođe vrijeme.

Zadovoljstvo nam je što smo dostojanstveno predstavili Republiku Srpsku na regionalnom takmičenju Startup Weekend i ovogodišnju nagradu donijeli u Banjaluku.

Startup Weekend

Startup weekend  je međunarodni događaj koji okuplja mlade preduzetnike iz cijelog svijeta. Tokom 54 sata učesnici intezivno razvijaju svoje ideje sa ciljem da ih pretvore u pravi biznis. Na kraju samog događaja  timovi dobijaju priliku da pred komisijom prezentuju svoje ideje. Pobjednički timovi svake godine dobijaju članstvo u poslovnom inkubatoru u Novom Sadu, kao i ponude investitora.

http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/novi-sad-banjalucki-studenti-pobjednici-startup-weekend/?lang=bs

 

Pročitajte i...

Zatražite ponudu

Popunite upitnik ispod i mi ćemo Vam dostaviti ponudu krojenu po Vašim potrebama

1
2
3
a sad
drugi oblak dva
treći krug