Web razvoj

Digitalno doba zahtijeva digitalizaciju Vašeg poslovanja.

Pojam web razvoj obuhvata procese kao što su web dizajn, izrada i razvoj web sadržaja, programiranje, razvoj baza podataka, konfigurisanje servera i mreže, upravljanje sadržajem, razvoj elektronskog poslovanja, itd.

U svijetu koji postaje digitalan, web razvoj je investicija u budućnost poslovanja.

Website

Website je lična karta kompanije na internetu. Mi gradimo odgovarajuće stranice koje su najbolji odraz Vašeg poslovanja. Svaka web stranica se prilagođava svim uređajima. Naš rad ne samo da izgleda dobro, već i daje rezultate.

Svrha web stranice je da privuče posjetioce, informiše, zadrži pažnju i na kraju, proda Vaš proizvod ili uslugu. Naša usluga obuhvata idejna rješenja, izradu različitih vrsta web stranica (landing page, prezentacioni sajt, webshop…), kompletnu tehničku podrušku i održavanje sajta.

Webshop

Online prodavnica (webshop) omogućuje prodaju Vaših proizvoda i usluga preko interneta. Prednosti online prodaje su višestruko smanjenje troškova u odnosu na klasičnu prodavnicu, niža investicija, veći domet jer se pokriva tržište cijele države, izgradnja brenda, promocija, dostupnost mušterijama 24/7, dvosmjerna komunikacija, izgradnja baze mušterija, potpune informacije o proizvodima…

Sa nama, dobijate kompletnu uslugu internet prodaje, od izrade webshopa, tehničke podrške, pa do kreiranja promotivnih kampanja i prodaje Vaših proizvoda i usluga.

SEO

SEO je optimizacija sajta kako bi se pojavljivao prvi prilikom pretrage. Za razliku od Google Adwrdsa, SEO je „prirodan“ način rankiranja sajta, odnosno, ne plaćaju se reklame. Kvaliteta SEO je dugotrajan proces i zahtijeva vrijeme i strpljenje, no rezultati su vidljivi. Kada ljudi pretražuju (guglaju) pojmove vezane za Vaše poslovanje, zahvaljujući dobroj optimizaciji, pretraga će ih upućivati na Vaš sajt.

Android aplikacije

Mobilni uređaji postali su dio naših života a android aplikacije izvor informacija i zabave. Android je najpopularniji operativni sistem na svijetu, koji kompanijama omogućuje da se povežu sa svojim korisnicima. Android aplikacije koje izrađujemo su prilagođene najnovijoj verziji Android operativnog sistema.

Mi pravimo aplikacije, a uz njih i idejna rješenja, vizuelni identitet i plan promocije Vaše aplikacije.

Razvoj softvera

Ako su Vam potrebna softverska rješenja i web aplikacije koje su efektivne i koje su zadovoljstvo za korištenje, naš tim će ih dizajnirati i napraviti. Mi radimo sa Vama, kako bismo Vašu ideju pretvorili u upotrebljiv i funkcionalan softver koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe Vaše kompanije ili Vaših klijenata.