WordPress specijalista

 full-time/part-time

Zapošljavamo nove kolege, koji će sa nama raditi na razvoju digitalnih rješenja za širok spektar klijenata, kao i na vlastitim projektima unutar agencije.

Konkretno, potrebne su nam osobe sa iskustvom u izradi, optimizaciji i održavanju WordPress sajtova. Nije potrebno da imaš developerska znanja, niti da znaš razvijati vlastite teme i plugine, ali moraš se dobro snalaziti sa Page Builder alatima i znati osnove tehničke i sigurnosne optimizacije WP sajta.

Takođe, od tebe se očekuje i određen stepen kreativnosti i samostalnosti u dizajniranju sajtova. U nekim slučajevima ćeš raditi po gotovom dizajnu i u saradnji sa UI dizajnerom, dok ćeš nekad trebati samostalno razviti dizajn. Naravno, imaćeš pristup plaćenim temama i resursima, ogromnoj količini stock fotografija i ilustracija i gotovih predložaka i blokova. 

Bitna je i samostalnost u radu i inicijativa. Klijent će rijetko kad dostaviti tekst za svako dugme, opis svake slike, ili dati ideju za mehanizam funkcionisanja web sajta ili raspored elemenata na istom.  Od tebe se očekuje da preuzmeš inicijativu, izneseš vlastite sugestije i tražiš ono što ti nedostaje da bi projekat bio uspješan.

Ako razumiješ osnove digitalnog marketinga, znaš šta je konverzija, Pixel, Lead generation ili Landing page, imaš veliki plus! Ako ne, bez brige, dovoljno je da imaš želju da naučiš. 

Ako studiraš ili već radiš neki part-time posao, javi se svakako. I part-time opcija je dostupna.

Moguć je i dogovor oko rada od kuće, ali ipak se očekuje da dio vremena provodiš u kancelariji u Banjoj Luci.

Kako aplicirati?

Za početak, popuni virtuelni intervju ispod. Mi ćemo te kontaktirati sa svim ostalim informacijama.

Imaš pitanja?

Piši nam na kontakt@digivox.ba